, ,

DoubleTroubleHoe blijven wij fit tijdens het weekend?blog post

Voor een dj is het van belang dat je de beste versie van je zelf bent op het podium, je wilt namelijk het publiek de beste tijd verzorgen. Om dit te waarborgen is de gezondheid van de dj’s erg belangrijk. Wij als dj’s draaien vaak heerlijke setjes laat op de avond en zijn hierdoor ook laat klaar. Echter hebben wij naast ons werk natuurlijk ook een sociaal leven en moeten wij naar school of baan.

Dit alles vergt een hoop energie. Maar gelukkig halen wij als DoubleTrouble een hoop energie uit ons werk, en aan al de blije gezichten die wij mensen kunnen geven tijdens onze avondjes draaien. Om goed te kunnen blijven presteren, letten wij goed op onze gezondheid. Wij sporten meerdere keren per week in de sportschool en tegenwoordig is Tim ook in de boksring te vinden.

Sporten is een goede stressregulator die helpt om stress te verminderen, ook geeft sporten ons een moment om nergens aan te hoeven denken. Verder zorgt het ervoor dat wij nieuwe energie krijgen die wij weer kunnen gebruiken in het ontwikkelen van ons bedrijf. Om optimaal te kunnen presteren in de gym, school en werk letten wij goed op onze voeding. Hierbij proberen wij zoveel mogelijk onnodige suikers te vermijden en genoeg eiwitten binnen te krijgen om onze spieren optimaal te kunnen laten functioneren en herstellen.

Echter kun je niet altijd gas geven, je moet ook tegen jezelf kunnen zeggen wanneer je het gas los moet laten. Rust is essentieel om te kunnen herstellen en om dagelijks op zijn best te zijn. Wij proberen minimaal 8 uur slaap te halen en zorgen ervoor dat we rusten als dat nodig is.

Facebook
WhatsApp
LinkedIn

Related Posts

Vind je dit interessant

Join onze Nieuwsletter

Begin met chatten!
Hulp nodig?
Hallo. hoe kan ik je van dienst zijn?